Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1

Mad og måltider

I Kong Tumle har vi to køkkener, der hver dag laver lækker, økologisk og varieret mad til børnene. Vi tilbyder morgenmad, formiddagsmad, frokost, eftermiddagsmad og sen eftermiddagsmad hver dag. 

Vi har fokus på, at børnene skal præsenteres for en alsidig og ernæringsmæssig korrekt sammensat kost. Der tages selvfølgelig individuelle kosthensyn i forhold til religion, allergi m.m.

Vi arbejder tæt sammen med Meyers Madhus og deltager i projekt køkkenløft, hvis formål er at højne kvaliteten både af maden og pædagogikken omkring måltidet.

I både vores institution i Borgervænget og vi vores udflytter i Mørkhøj har vi et åbent køkken, der ligger centralt placeret i huset. Det betyder, at børn og personale altid kan følge med i, hvad der bliver tilberedt af lækkerier i køkkenet. Af og til er børnene også med i køkkenet sammen med det pædagogiske personale. Det kan være, de får lov at få fingrene ned i en bolledej eller er med til at skrælle nogle grøntsager.